Spinnefest 2018 - Corespinning

Spinnefest 2018 - Corespinning

Lørdag 1. september (10:00–16:00)

Kjernetrådspinning gir nydelig garn – men til tross for at det er et enkelt konsept, er det vanskelig å mestre.

Kurslærer Jacey er en teknisk dyktig spinner, som villig deler av sin kunnskap om fiberkontroll og spinneteknikker. Fra tops og kardebånd, effektfulle kardeflak og løs ull, spinner vi oss gjennom mange ulike kjernetråd-teknikker.

Vi starter med vanlig kjernetrådspinning, og bygger videre derifra. Det blir tid til både kjernetrådspinning uten kjernetråd, kokonger, spinning med lange lokker, og en hel del annet. Dette kurset setter nydelige, unike, og ikke minst balanserte og anvendelige, teksturerte garn i fokus.

Jacey Boggs Faulkner har både skrevet spinnebøker og gitt ut instruksjonsfilmer, men hun er kanskje best kjent som redaktør for det velrenommerte spinnebladet PLY Magazine. Hun er en svært dyktig og erfaren spinner, som blant annet spinner nydelige og teknisk avanserte effektgarn. Jacy er forøvrig gift, har tre barn, strikker vanvittig mye, er nesten like glad i å klatre som hun er i å spinne, og spiser alt for mange avokadoer.

Må jeg kunne mye fra før?


Dette kurset passer for deg som har noe erfaring med spinning fra før, eller mer erfarne spinnere som ønsker å fordype seg. Du bør altså kunne spinne en sammenhengende tråd, uten alt for store problemer.

Må jeg ha med mange ting?

Deltagerne tar med egen rokk, noen tomme spoler, spolestativ og hespetre. Informasjon om fiber blir gitt direkte til deltagerne i god tid før kurset. Ellers er skrivesaker, ullsokker og matpakke er alltid greit å ha.

Ivan Bjørndals gate

Spinnefesten arrangeres et labert steinkast fra Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god kaffe, formiddagsmat og middag.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har ventelister til de ulike delene av Spinnefesten, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med arrangementet. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Husk!

Hvis du vil være med på den klassiske Spinnefesten – den med alle de hyggelige spinnerne, konkurranse, premier, avslappet samspinn, skravel og mini-kurs – så må du huske å kjøpe billett til den også!

  • Modell: 100227
  • Tilgjengelighet: 15
  • Kr.1.800,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.800,-