Spinnefest 2018 - Sosial samspinn

Spinnefest 2018 - Sosial samspinn

Lørdag 1. september (18:00–22:00) + søndag 2. september (09:00–16:00)

Dette er den klassiske Spinnefesten!

Vi inviterer til en lørdag ettermiddag/kveld med avslappende samspinn, konkurranse med fine premier, felles kardebord, god stemning og nye bekjentskap.

Samspinnen fortsetter på søndag. Samtidig kan de som vil følge kortere demonstrasjoner av ulike slag. Det er lov å komme med ønsker på forhånd, om det er noe spesielt du gjerne vil lære. Tóve kan det meste – i alle fall om spinning.

Alle som deltar på denne delen av Spinnefesten får også en spinnerelatert godtepose. Vi pleier i tillegg å dele ut en ekstrapremie til en av deltagerne, bare fordi vi er synes det er så hyggelig med Spinnefest!

Må jeg ha med mange ting?

Spinnefestdeltagerne må ha med spinneredskap, det de måtte trenge av ekstrautstyr, fiber til eget forbruk, samt en donasjon til vårt felles kardebord. Tøfler, varme sokker, eller innesko er heller ikke å forakte.

Fibrene til kardebordet må være vasket, og av en sånn kvalitet at du kunne tenke deg å spinne av dem selv. Av hensyn til allergikerne vil vi helst unngå angora, men ellers går det meste bra. 100 gram holder til et par kardeflak, men du bestemmer mengde selv. Har du med mye, kan du også karde mye! Vi stiller med kardemaskiner, og donerer også en pen haug til fellesbordet. Eventuelle rester fra kardebordet, går videre til neste års Spinnefest.

Ivan Bjørndals gate

Spinnefesten arrangeres et labert steinkast fra Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god kaffe, formiddagsmat og middag.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har ventelister til de ulike delene av Spinnefesten, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med arrangementet. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

  • Modell: 100225
  • Tilgjengelighet: 12
  • Kr.900,-
  • Ekskl. mva: Kr.900,-