Spinnekurs - effektgarn, mai

Spinnekurs - effektgarn, mai

12.–13. mai (lørdag + søndag, 10:00–16:00)

Kurset tar for seg flere ulike spinne- og tvinneteknikker som brukes for å oppnå spesielle effekter og kvaliteter i garnet. Vi går også gjennom ulike materialer og bruk av fargeeffekter. Tóve deler av sine erfaringer med alt fra slitesterkt sokkegarn til forunderlige effektgarn.

Må jeg kunne mye fra før?

Dette kurset passer for deg som enten har gått nybegynnerkurset vårt, har noe erfaring med spinning fra før, eller mer erfarne spinnere som ønsker å fordype seg. Du bør altså kunne spinne en sammenhengende tråd, uten alt for store problemer.

Må jeg ha med mange ting?


Deltagerne tar med egen rokk, eller leier av Spinnvilt. Det er en fordel om rokken har stor pipeåpning, store nokker/glidenokker, og stor trinse. Du trenger også 4 tomme spoler, en halv spole entrådet garn (tynt nok til at det går som tretrådet gjennom pipeåpninga), spolestativ, hespetre, 300–400 gram spinneklar fiber i minst tre forskjellige farger, og effekttråd, glittertråd eller lignende. Skrivesaker, ullsokker og matpakke kan også være greit å ha.


Hvor foregår kurset?

Kurset finner sted i Spinnvilts lokaler i Oslo. Kom alene og bli kjent med andre spinnere - eller slå dere sammen til en spinnegjeng på tur!

Ivan Bjørndals gate

Kursene holdes i Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god formiddagsmat.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har venteliste på kurset, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

 

Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med kurset. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Kurs for grupper

Vi holder gjerne kurs utover det som er annonsert. Hvis du er interessert i å bestille et kurs for en gruppe – det være seg lærere, aktivitører, tekstilkunstnere, husflidslag, fiberprodusenter, hyttefolk, bedrifter eller andre – så ta kontakt! Kursene kan tilrettelegges etter de behov gruppene har, med hensyn til både tid og faglig innhold. For at er kurs skal bli satt i gang bør det være minst 6 deltagere.

  • Modell: 100210
  • Tilgjengelighet: 8
  • Kr.2.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.2.500,-