Spinnekurs - entrådet garn, mars

Spinnekurs - entrådet garn, mars

4. mars (søndag, 10:00–16:00)

Entrådet garn høres kanskje enkelt ut. Alt garn starter jo med én tråd – men hva når det er det hele?

På dette kurset spinner vi entrådet garn av ulike typer ull, og til ulike formål. Avhenging av tykkelse, mengde sno, spinneretning og hvordan du vasker det, kan du få entrådet garn som passer til de fleste anledninger. Det gjør seg godt til både strikking og hekling, og kan gi nydelige effekter i vevnader.

Kursleder Tóve Skolseg er tekstilkunstner av yrke. Hun lærte å spinne da hun var 11 år gammel, og har siden den gang rukket å blitt en erfaren spinner og vever. Hun er med andre ord godt kvalifisert til å svare på de fleste spinnerelaterte spørsmål.

Må jeg kunne mye fra før?

Kurset egner seg for alle som kan spinne en sammenhengende tråd fra før, og vil lære mer om entrådet garn.

Må jeg ha med mange ting?

Deltagerne tar med egen rokk, eller leier av Spinnvilt. Du trenger også noen tomme spoler, og et hespetre. Skrivesaker, ullsokker og matpakke kan også være greit å ha. Fiber er inkludert i kursavgiften.

Ivan Bjørndals gate

Kursene holdes i Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god formiddagsmat.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har venteliste på kurset, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

 

Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med kurset. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Kurs for grupper

Vi holder gjerne kurs utover det som er annonsert. Hvis du er interessert i å bestille et kurs for en gruppe – det være seg lærere, aktivitører, tekstilkunstnere, husflidslag, fiberprodusenter, hyttefolk, bedrifter eller andre – så ta kontakt! Kursene kan tilrettelegges etter de behov gruppene har, med hensyn til både tid og faglig innhold. For at er kurs skal bli satt i gang bør det være minst 6 deltagere.

  • Modell: 100208
  • Tilgjengelighet: 7
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-