Spinnekurs - håndtein, februar

Spinnekurs - håndtein, februar

4. februar (søndag, 10:00–16:00)

Drømmer du om å spinne ditt eget garn? Håndteinen er et enkelt og elegant redskap, som har vært i bruk siden tidenes morgen.

På dette kurset lærer du å spinne og tvinne på håndtein. Vi ser også litt på forskjellige typer håndteiner, og deres egenskaper.

Kursleder Eirik Bruvik er tekstilkunstner av yrke, men har også mye erfaring med å lære både voksne og barn å spinne på håndtein. Som daglig leder for Spinnvilt kan han en ting, eller to, om spinning.

Må jeg kunne mye fra før?

Nei, men det er en fordel om du er eldre enn 12 år. Kontakt oss gjerne dersom du er interessert i egne spinnekurs for barn.

Må jeg ha med mange ting?

Ull til spinning, samt lån av håndtein, er inkludert i kursavgiften. Skrivesaker, ullsokker og matpakke kan også være greit å ha.

Ivan Bjørndals gate

Kursene holdes i Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god formiddagsmat.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har venteliste på kurset, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

 

Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med kurset. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Kurs for grupper

Vi holder gjerne kurs utover det som er annonsert. Hvis du er interessert i å bestille et kurs for en gruppe – det være seg lærere, aktivitører, tekstilkunstnere, husflidslag, fiberprodusenter, hyttefolk, bedrifter eller andre – så ta kontakt! Kursene kan tilrettelegges etter de behov gruppene har, med hensyn til både tid og faglig innhold. For at er kurs skal bli satt i gang bør det være minst 6 deltagere.

  • Modell: 100207
  • Tilgjengelighet: 9
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-