BESTILLINGSVARE SpinOlution Pollywog

SpinOlution Pollywog

Pollywog er SpinOlutions minste rokk. Den er designet spesielt med tanke på unge spinnere, i alle aldere. Dette er en kvalitetsrokk til en rimelig pris. Med sin beskjedne størrelse passer den inn i selv den minste studenthybel, kolonihagehytte, eller bil.

Pollywog er en rokk med spolebrems. Den har to trøer, men kan også brukes som en rokk med enkeltrøe. Rokkene til SpinOlution bruker et snedig vektstangprinsipp på trøene. Det gjør dem svært lette og behagelige å spinne på. Den krever minimalt med vedlikehold, og er bygget for å vare.

På denne rokken trør du bare med fremste del av foten – ikke hele fotsålen, slik du gjør på de fleste andre rokker. Det kan være uvant for mange, men har også skaffet rokkene til SpinOlution en solid tilhengerskare.

Rokken har innebygget spolestativ, og det følger med 3 spoler. Den er enkel å sette sammen.

Det er også mulig å kjøpe et hurtigsett til Pollywog, som gir den flere utvekslinger – helt opp til 1:22. Hurtigsettet gjør Pollywog til en utmerket rokk også for mer erfarne spinnere, som liker å spinne tynnere garn.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
23 cm
38 cm
53 cm
3.9 kg

Spolebrems
1:2.5 / 1:4.5 / 1:10 (+10 til med hurtigsett)
-
49 cm
-
4 unser / 113 gram

Kryssfinér, bjørk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

SpinOlution

SpinOlution er en liten rokkeprodusent som holder til på vestkysten av USA. Her har Mike Pauly gjennom 30 år laget unike og innovative rokker, til glede for spinnere over hele verden.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.7.000,-
  • Ekskl. mva: Kr.5.600,-

Nøkkelord: Pollywog, spolebrems, spinning wheel