BESTILLINGSVARE SpinOlution Queen Bee

SpinOlution Queen Bee

Queen Bee er en sammenleggbar reiserokk. Når den ikke er i bruk kan den foldes sammen til en liten boks.

Denne rokken er nært beslektet med King Bee. Den har mindre spoler, men også mulighet for mye høyere utveksling. Queen Bee egner seg derfor best for deg som liker å spinne tynt garn.

I likhet med de andre rokkene fra SpinOlution har også Queen Bee spolebrems og to trøer. Når du spinner, trør du bare med fremste del av foten – ikke hele fotsålen, slik du gjør på de fleste andre rokker. Det kan være uvant for mange, men har også skaffet rokkene til SpinOlution en solid tilhengerskare.

Queen Bee leveres med 3 spoler, og er enkel å sette sammen.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
33 / 23 cm
48 cm
76 / 30.5 cm
6 kg

Spolebrems
1:2.5 / 1:3 / 1:3.5 / 1:4.5 / 1:5.5 / 1:6 / 1:7.5 / 1:8.5 / 1:10 / 1:13 / 1:14 / 1:17 / 1:18 / 1:30
-
-
-
4 unser / 113 gram

Kryssfinér, bjørk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

SpinOlution

SpinOlution er en liten rokkeprodusent som holder til på vestkysten av USA. Her har Mike Pauly gjennom 30 år laget unike og innovative rokker, til glede for spinnere over hele verden.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.14.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.11.600,-

Nøkkelord: Queen Bee, spolebrems, reiserokk, spinning wheel