Strauch diz

Strauch diz

Ved å trekke fibre gjennom en diz får du lange, tynne fiberbånd – klare for spinning. Det vanligste er å bruke dizen sammen med kammer, men det er heller ingenting i veien for å trekke fibre rett fra et blandebrett eller en kardemaskin.

Strauch Fiber Equipment Co.

Otto Strauch er mannen bak Strauch Fiber Equipment Co. Ved hjelp av ingeniørutdannelsen sin, og en forkjærlighet for godt håndverk, lager han noen av verdens beste kardemaskiner. Otto vet at kardemaskinene og nøsteapparatene han lager er arbeidsredskaper som virkelig må tåle en støyt. Alle delene i produktene fra Strauch Fiber Equipment Co. er laget i USA – de fleste av Otto selv, eller en av hans 7 medhjelpere.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.130,-
  • Ekskl. mva: Kr.104,-

Nøkkelord: kamgarn, diz, ullkammer, blandebrett, kardemaskin