Strauch Mad Batt'r kardemaskin - standard, bred

Strauch Mad Batt'r kardemaskin - standard, bred
BESTILLINGSVARE
Strauch Mad Batt'r kardemaskin - standard, bred
Kr.17.600,-
Ekskl. mva: Kr.14.080,-

Kardemaskinene fra Strauch sies å være i en klasse for seg selv – og det er ikke uten grunn. De er solide, elegant designet, gjennomtenkte og godt bygget, med tanke på profesjonell bruk.

Mad Batt’r er har et standard kardeklede, med lange tenner, på den store trommelen. Den er laget spesielt med tanke på deg som liker å spinne effektgarn, men er også blitt populær blant de som karder for filting og toving. Denne modellen har en ekstra bred trommel, noe som kan spare mye tid og arbeid for iherdige spinnere.

Kardemaskinen er drevet med kjede, heller enn drivrem. Kjedet har et godt grep om tannhjulene og eliminerer problemet med drivremmer som glipper, blir slarkete og må byttes.

Et av de mest slående trekkene ved kardemaskinene til Strauch er det spesielle kledet på den lille trommelen. De tradisjonelle tennene er byttet ut med tenner som kan minne om små knivblader. De gjør en suveren jobb med å fordele fibrene jevnt videre til den store trommelen, uten å skade dem. Resultatet en nydelige kardeflak, på forbløffende kort tid.

Kardemaskinen leveres med stikke og 2 rensebørster.


Lengde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Tenner per in2:
Trommelbredde:
Trommel (d):
Kapasitet:
Utveksling:

Treverk:
61 cm
47 cm
-
-

72
39 cm
18 cm
-
1:4

Ask

STRAUCH FIBER EQUIPMENT

Otto Strauch er mannen bak Strauch Fiber Equipment Co. Ved hjelp av ingeniørutdannelsen sin, og en forkjærlighet for godt håndverk, lager han noen av verdens beste kardemaskiner. Otto vet at kardemaskinene og nøsteapparatene han lager er arbeidsredskaper som virkelig må tåle en støyt. Alle delene i produktene fra Strauch Fiber Equipment Co. er laget i USA – de fleste av Otto selv, eller en av hans 7 medhjelpere.


BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.