BESTILLINGSVARE Strauch Finest kardemaskin - fin, bred

Strauch Finest kardemaskin - fin, bred

Kardemaskinene fra Strauch sies å være i en klasse for seg selv – og det er ikke uten grunn. De er solide, gjennomtenkte og godt bygget, med tanke på profesjonell bruk.

Denne modellen har en ekstra bred trommel, noe som kan spare mye tid og arbeid for iherdige spinnere.

Kardemaskinen er drevet med kjede, heller enn drivrem. Kjedet har et godt grep om tannhjulene og eliminerer problemet med drivremmer som glipper, blir slarkete og må byttes. Det fine kardekledet, og den solide konstruksjonen, gjør dette til en allsidig kardemaskin som egner seg til de fleste fibertyper – fine, så vel som grove.

Et av de mest slående trekkene ved kardemaskinene til Strauch er det spesielle kledet på den lille trommelen. De tradisjonelle tennene er byttet ut med tenner som kan minne om små knivblader. De gjør en suveren jobb med å fordele fibrene jevnt videre til den store trommelen, uten å skade dem. Resultatet en nydelige kardeflak, på forbløffende kort tid.

Kardemaskinen leveres med stikke, 2 rensebørster og flikker.


Lengde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Tenner per in2:
Trommelbredde:
Trommel (d):
Kapasitet:
Utveksling:

Treverk:
61 cm
47 cm
-
-

128
39 cm
18 cm
-
1:5

Ask

Strauch Fiber Equipment Co.

Otto Strauch er mannen bak Strauch Fiber Equipment Co. Ved hjelp av ingeniørutdannelsen sin, og en forkjærlighet for godt håndverk, lager han noen av verdens beste kardemaskiner. Otto vet at kardemaskinene og nøsteapparatene han lager er arbeidsredskaper som virkelig må tåle en støyt. Alle delene i produktene fra Strauch Fiber Equipment Co. er laget i USA – de fleste av Otto selv, eller en av hans 7 medhjelpere.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.16.300,-
  • Ekskl. mva: Kr.13.040,-

Nøkkelord: Strauch kardemaskin, kardegarn, kardemaskin, drum carder