Tinde pelsullgarn - 5.2/2, gul

Tinde pelsullgarn - 5.2/2, gul
-10 %
Tinde pelsullgarn - 5.2/2, gul
Kr.86,-
Kr.95,-
Ekskl. mva: Kr.68,-

Norsk Pelsullgarn er et spennende garn spunnet av ull fra norsk pelssau. Norsk pelssau er en blanding av norsk blå og går spælsau og svensk gotlandsfår. Ulla er glansfull og mohair-lignende. Garnet er blankt og mykt. Plaggene som strikkes av Norsk pelsullgarn blir varme, myke, blanke og lette. Dette er et fantastisk ullgarn med et stort bruksområde, både til spedbarn, litt større barn og godt voksne. Det egner seg til alt fra gensere til sjal, luer, votter og varme pledd.

Dersom du kombinerer partier med glattstrikk og mønsterstrikk, bør partiene med glattstrikk strikkes på et halvt pinnenummer mindre for å få jevn bredde på plagget.

Ettersom dette er et kardegarn bør det nøstes løst opp, for best å beholde luftigheten og spensten.

 

Strikkefasthet
Pinne nr: 3.5, glattstrikk

Innhold:
Type:
Klasse:
Nm:
Nøste:

22 m. x 29 omg. = 10 x 10 cm

100% norsk ull
Kardegarn
DK
5.2/2
100 gram / 260 meter

HILLESVÅG ULLVAREFABRIKK

Hillesvåg Ullvarefabrikk er en norsk familiebedrift som har holdt det gående siden 1898. De holder til ved Osterfjorden, utenfor Bergen. Garn fra Hillesvåg er et kjent kvalitetsprodukt. Det er populært både blant håndverkere, profesjonelle kunstnere og hobby-strikkere.


FARGER PÅ SKJERM Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bilder er derfor først og fremst veiledende.