-10% UTSOLGT Tinde pelsullgarn - 5.2/2, petrol

Tinde pelsullgarn - 5.2/2, petrol


Norsk Pelsullgarn er et spennende garn spunnet av ull fra norsk pelssau. Norsk pelssau er en blanding av norsk blå og går spælsau og svensk gotlandsfår. Ulla er glansfull og mohair-lignende. Garnet er blankt og mykt. Plaggene som strikkes av Norsk pelsullgarn blir varme, myke, blanke og lette. Dette er et fantastisk ullgarn med et stort bruksområde, både til spedbarn, litt større barn og godt voksne. Det egner seg til alt fra gensere til sjal, luer, votter og varme pledd.

Dersom du kombinerer partier med glattstrikk og mønsterstrikk, bør partiene med glattstrikk strikkes på et halvt pinnenummer mindre for å få jevn bredde på plagget.

Ettersom dette er et kardegarn bør det nøstes løst opp, for best å beholde luftigheten og spensten.

 

Strikkefasthet
Pinne nr: 3.5, glattstrikk

Innhold:
Type:
Klasse:
Nm:
Nøste:

22 m. x 29 omg. = 10 x 10 cm

100% norsk ull
Kardegarn
DK
5.2/2
100 gram / 260 meter

Merknad: Husk at farger gjengis forskjellig på ulike datamaskiner, nettbrett og telefoner. Bildet er derfor først og fremst veiledende.

Hillesvåg Ullvarefabrikk

Hillesvåg Ullvarefabrikk er en norsk familiebedrift som har holdt det gående siden 1898. De holder til ved Osterfjorden, utenfor Bergen. Garn fra Hillesvåg er et kjent kvalitetsprodukt. Det er populært både blant håndverkere, profesjonelle kunstnere og hobby-strikkere.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Kr.95,-
  • Kr.86,-
  • Ekskl. mva: Kr.68,-

Nøkkelord: vevgarn, strikkegarn, kardegarn, norsk ull, ren ull, pelsull, pelssau, ubehandlet ull