Schacht brikker

Schacht brikker
Schacht brikker
Schacht brikker
UTSOLGT
Schacht brikker
Schacht brikker
Schacht brikker
Schacht brikker
Kr.200,-
Ekskl. mva: Kr.160,-
Brikker til brikkevev. De er laget i papp og har 4 hull. Disse brikkene har nummererte hjørner og fargede kanter – det kan være til stor hjelp for å holde styr på mer krevende mønstre.

Å veve med brikker er en enkel teknikk for å veve bånd. Det er en eldgammel kunst som byr på store muligheter hva mønster angår. Bredden på båndet avhenger av tykkelsen på garnet og antall brikker. Du kan saktens veve ganske brede ting med brikker – bare du klarer å beholde oversikten. Vi synes i alle fall at brikkeveving er veldig morsomt!

Prisen er per pakke med 25 stk.

SCHACHT SPINDLE COMPANY

Schacht er, med sine 25 ansatte, en av de større produsentene av spinne- og veveutstyr i verden. De holder til i USA, et stykke nord for Denver. Barry Schacht og Jane Patrick laget sin første håndtein på slutten av 60-tallet. Siden den gang er det blitt mange vever og noen virkelig fantastiske rokker.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.