Louët Jane 70 - 8 skaft

Louët Jane 70 - 8 skaft
BESTILLINGSVARE
Louët Jane 70 - 8 skaft
  • Lagerstatus: BESTILLINGSVARE
  • Produsent: Louët
  • Varenummer: 310154
Kr.14.500,-
Ekskl. mva: Kr.11.600,-

Bordveven Jane er tilgjengelig med 40 eller 70 cm vevbredde. Den kan slås sammen for lagring eller transport, også etter at vevingen er påbegynt.

Veven har 8 skaft, noe som gir svært mange mønstermuligheter. Den er godt utformet og bygget i lakkert bøk, med innebygget sveipekam og hengende skjeslag.

Jane leveres med en 40–10 vevskje, hovler, snører, skillepinner og 16 spiler. Gulvstativ følger ikke med. Det er tilleggsprodukt.

Veven bruker vevskjeene fra Glimåkra.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

Vevbredde:

Treverk:
75 cm
87 cm
65 cm / 14 cm
12 kg

70 cm

Bøk

LOUËT

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.


MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.