Louët papirkort - seksjonert sveiping

Louët papirkort - seksjonert sveiping
Louët papirkort - seksjonert sveiping
  • Lagerstatus: 4
  • Produsent: Louët
  • Varenummer: 310508
Kr.160,-
Ekskl. mva: Kr.128,-
Utmerket for deg som trenger et enkelt rennesett som er lett å transportere, eller har lite oppbevaringsplass. De to delene festes simpelthen på hver sin side av et bord, eller et annet egnet sted. Lengden på renningen vil avhenge av avstanden mellom de to delene av rennesettet.

LEVERINGSTID Gulvvevene til Louët, samt mye av tilbehøret til dem, lages på bestilling. Maksimal leveringstid på en vev vil normalt være 8–10 uker. Bordvevene Klik, Jane, og Erica har vi vanligvis på lager hos oss. Ta kontakt med oss for flere opplysninger.

LOUËT

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.


MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.