Louët fløyskyttelinnsats - Spring

Louët fløyskyttelinnsats - Spring
BESTILLINGSVARE
Louët fløyskyttelinnsats - Spring
  • Lagerstatus: BESTILLINGSVARE
  • Produsent: Louët
  • Varenummer: 310261
Kr.6.900,-
Ekskl. mva: Kr.5.520,-
Med en fløyskyttel får du fart på sakene! I alle fall på skyttelen. Heller enn å bruke hendene for å sende skyttelen gjennom skillet, gir du skyttelen fart ved hjelp av en slagsnor. Den sender skyttelen mellom de to skyttelkassene i et forrykende tempo. Det øker hastigheten på vevingen betraktelig, og er spesielt nyttig til vever med stor vevbredde.

LEVERINGSTID Gulvvevene til Louët, samt mye av tilbehøret til dem, lages på bestilling. Maksimal leveringstid på en vev vil normalt være 8–10 uker. Bordvevene Klik, Jane, og Erica har vi vanligvis på lager hos oss. Ta kontakt med oss for flere opplysninger.

LOUËT

Louët, fra Nederland, er kjent for høy kvalitet og moderne design. Rokkene deres går lett, er enkle å spinne på, krever lite vedlikehold og tåler mye. I tillegg til en rekke designklassikere på rokkefronten, og det meste man kan ønske seg av tilbehør, lager Louët også svært gode vever.


MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.