Vevkurs - Knitters Loom, januar

Vevkurs - Knitters Loom, januar

7. januar (søndag 10:00–16:00)

Moderne grindvever (rigid heddle loom, på engelsk), som Ashford Knitters Loom, Ashford SampleIt og Ashford grindvev, er både morsomme og enkle å veve på.

På dette dagskurset setter du opp renning til et skjerf, og burde også komme godt i gang med vevinga. Vi veileder deg gjennom hele prosessen, svarer på spørsmål underveis, og gir gode råd om alt fra garnvalg til vevteknikk.

Tóve Skolseg og Eirik Bruvik er tekstilkunstnere av yrke, med veving som spesialitet. De er med andre ord godt kvalifiserte til å svare på de fleste vevrelaterte spørsmål.

Må jeg kunne mye fra før?

Nei, men det er en fordel om du er eldre enn 12 år. Kontakt oss gjerne dersom du er interessert i egne vevkurs for barn.

Må jeg ha med mange ting?

Deltagerne må ha med egen vev, komplett med grind. Saks, målebånd, skrivesaker, ullsokker og matpakke kan også være greit å ha. Garn er inkludert i kursavgiften.

Ivan Bjørndals gate

Kursene holdes i Spinnvilts lokaler på Lilleborg, i Oslo (Ivan Bjørndals gate 30). Hit kan man komme seg både til fots, med buss, trikk, bil, og sikkert på en del andre måter også. Det er noen parkeringsplasser i gata, og lastesone for midlertidige stopp. På Lilleborg torg finner du også flere spisesteder som tilbyr god formiddagsmat.

Kjøpsvilkår

Det er ikke angrerett på billettkjøp (Angrerettsloven kapittel 5 §19), men du står fritt til å gi eller selge billetten din videre til noen andre. Vi vil i såfall trenge kontaktinformasjon til vedkommende du gir eller selger billetten din til. Det er ditt ansvar å sørge for at kontaktinformasjonen stemmer. Hvis vi har venteliste på kurset, kan vi være behjelpelige med å formidle videresalg av billetten din.

 

Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst – for eksempel på grunn av få deltagere, sykdom eller andre uforutsette hendelser. Ved avlysning vil vi refundere billetten. Vi kan ikke ta ansvar for andre utgifter som den enkelte deltager har hatt i forbindelse med kurset. Dersom en kursholder melder avbud, eller ikke møter til avtalt tid, vil vi forsøke å finne noen andre som kan holde kurset. Vi forsøker alltid å tilpasse kursene etter den enkelte deltagers ferdigheter, og spørsmål som dukker opp underveis. Noen avvik fra kursbeskrivelsen kan derfor forekomme.

Kurs for grupper

Vi holder gjerne kurs utover det som er annonsert. Hvis du er interessert i å bestille et kurs for en gruppe – det være seg lærere, aktivitører, tekstilkunstnere, husflidslag, fiberprodusenter, hyttefolk, bedrifter eller andre – så ta kontakt! Kursene kan tilrettelegges etter de behov gruppene har, med hensyn til både tid og faglig innhold. For at er kurs skal bli satt i gang bør det være minst 6 deltagere.

  • Modell: 100103
  • Tilgjengelighet: 5
  • Kr.1.500,-
  • Ekskl. mva: Kr.1.500,-