Ashford grindvev 60

Ashford grindvev 60
Ashford grindvev 60
Ashford grindvev 60
Ashford grindvev 60
Ashford grindvev 60
Kr.2.500,-
Ekskl. mva: Kr.2.000,-

Grindvevene til Ashford har mange variasjonsmuligheter, men er likevel enkle å bruke. Da er det ikke det minste rart at de er blitt så populære!

Systemet er i bunn og grunn en grindvev som er satt opp i en ramme. Det betyr at du kan sveipe på en renning og veve enkel toskaft. Det finnes også tilbehør for å sette på en ekstra grind, slik at du får flere mønstermuligheter.

Veven kan også brukes som en vevramme, og egner seg utmerket til mange billedvevteknikker. Med garnbom og stoffbom trenger du ikke å la deg begrense av vevrammens fysiske utstrekning.


Det følger ellers med to skytler, skjekrok, hovelkrok, renneutstyr, støtte for to grinder og en 30–10 vevskje. Bruksanvisningen er meget god, og viser deg hvordan du lager renning og klargjør veven for veving.

Ekstra tilbehør: vevskjeer fra 10–10 til 60–10.


Lengde:
Bredde:
Vekt:

Vevbredde:
Vevlengde:

Treverk:
-
-
-

60 cm
-

Sølvbøk

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.