Ashford vevramme - 103 cm

Ashford vevramme - 103 cm
Ashford vevramme - 103 cm
UTSOLGT
Ashford vevramme - 103 cm
Ashford vevramme - 103 cm
Ashford vevramme - 103 cm
Kr.7.710,-
Ekskl. mva: Kr.6.168,-

Frittstående vevramme fra Ashford. Selve rammen kan roteres helt rundt, og høyden på stativet kan justeres. Det gjør det enkelt både å renne renningen, og å finne en komfortabel arbeidsstilling. Renningen kan strammes på veven, og stativet til hovelkjeppen kan monteres i flere, ulike høyder.


Bredde:
Høyde:
Vekt:

Vevbredde:
Vevlengde:

Treverk:
-
-
-

103 cm
74 cm

Sølvbøk

ASHFORD HANDICRAFTS

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert, og de kjenner alle sauebøndene de får ull fra.

MONTERING Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

BESTILLINGSVARER Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.