Personvern og sikkerhet

PERSONVERN OG STATISTIKK

Vi er opptatt av personvern hos Spinnvilt, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette blir brukt.

Når du som bruker besøker Spinnvilt (eller noen av de andre relaterte nettadressene) etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Slike opplysninger sendt til Spinnvilt vil ikke bli lagret på våre servere. Spinnvilt bruker disse opplysningene til å generere samlet statistikk om bruken av våre tjenester.

KUNDE- OG KONTOINFORMASJON

Når du handler hos Spinnvilt oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne levere varene til deg, samt kontakte deg ved behov i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken kan derfor ikke slettes.

Alle sider hvor det behandles kunde- og ordreinformasjon er sikret med kryptering (SSL/HTTPS).

Spinnvilt selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

INFORMASJONSKAPSLER