Ashford Traveller - ubehandlet

Ashford Traveller - ubehandlet

Ashford Traveller er en lett og kompakt oppstanderrokk. Den har sjarmen til de tradisjonelle rokkene, men tar mindre plass og er lettere å ha med i bilen.

Denne versjonen har enkel rokkesnor, spolebrems og to trøer. Den egner seg i utgangspunktet best for tynnere garn – men det finnes flere vinger, med andre egenskaper, som også passer til denne rokken. Rokkehjulet er selvsagt montert med kulelager, noe som sikrer jevn og friksjonsfri rotasjon.

Den har innebygget spolestativ, og det følger med hentekrok og 4 standard-spoler. Rokken leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen. Det anbefales at rokken oljes eller lakkeres.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
33.5 cm
46 cm
86.5 cm
7 kg

Spolebrems
1:6 / 1:7.5 / 1:10 / 1:14
1 cm
81 cm
46 cm
304 cm3

Sølvbøk

Spolebrems

Spolebrems er det systemet som finnes på de fleste moderne rokker. Rokkesnoren går rundt rokkehjulet og en trinse som er forbundet med vingen. Selve spolebremsen er en tynn snor som ligger i et spor på spolen. Den er festet til rokken i begge ender, og inntrekket justeres ved å stramme den. En spolebremsrokk vil som regel spinne tynt garn mer effektivt enn en vingebremsrokk.

Ashford

Ashford, fra New Zealand, er verdens største produsent av rokker. Størrelsen har gjort det mulig for dem å investere i produksjonsutstyr som sikrer jevn, høy kvalitet til en god pris. Ashford er opptatt av bærekraft og etikk, både for dyr og mennesker, i alle aspektene av virksomheten sin. Trevirket i Ashford sine produkter er FSC-sertifisert (Forestry Stewardship Council approved).

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

Varer som krever montering leveres med engelskspråklig bruksanvisning fra produsenten. De fleste bruksanvisningene er godt illustrert, men hvis du likevel lurer på noe hjelper vi til så godt vi kan.

  • Kr.6.300,-
  • Ekskl. mva: Kr.5.040,-

Nøkkelord: Traveller, spolebrems, spinning wheel