Majacraft Suzie Pro

Majacraft Suzie Pro

Suzie Professional har mange tilhengere. Det skjønner vi godt.

Rokken har spolebrems, to trøer, vedlikeholdsfrie kulelagre og fastmontert spolestativ. Den er enkel i bruk, selv om den gir deg mange muligheter for hva slags garn du vil spinne. Rokkehjulet er noe tyngre enn det som er vanlig, hvilket resulterer i en jevn og behagelig spinneopplevelse.

Rokken leveres med 4 spoler. Som tillegg finnes mye ekstrautstyr som er kompatibelt med Suzie. Den leveres flatpakket, men er enkel å sette sammen. Rokkehjulet er vanligvis mørkegrønt, men mot et tillegg i prisen kan du velge farge helt selv.


Dybde:
Bredde:
Høyde:
Vekt:

System:
Utveksling:
Pipeåpning (d):
Pipeåpning (h):
Rokkehjul (d):
Spolekapasitet:

Treverk:
43 cm
37.5 cm
79.5 cm
6.8 kg

Spolebrems
1:4.1 / 1:6.5 / 1:9 / 1:12 / 1:15.1
Delta
72.5 cm
33 cm
568 cm3

Rimu / MDF

Majacraft

Majacraft, en liten bedrift fra New Zealand, lager noen av de beste rokkene som finnes på markedet i dag. De kombinerer håndverkskvalitet og bruksegenskaper på en utmerket måte. Det finnes mye ekstrautstyr til Majacraft sine rokker, både for tykt og tynt garn, samt det meste man trenger for å preparere fiber til spinning. Alt dette utstyret holder selvsagt den samme, høye kvaliteten som rokkene deres.

MERK: Prisen på bestillingsvarer må bekreftes, da den ikke alltid tar høyde for gjeldende kronekurs. Dette gjelder først og fremst varer i det øvre prissjiktet.

  • Produsent: Majacraft
  • Modell: 102006
  • Tilgjengelighet: UTSOLGT
  • Kr.13.700,-
  • Ekskl. mva: Kr.10.960,-

Nøkkelord: Majacraft, Suzie Professional, spolebrems,